De Nederlandse Stomavereniging, Hematon en Prostaatkankerstichting.nl beoordelen de zorg van het Flevoziekenhuis als goed. Volgens deze patiëntenorganisaties voor stomazorg, bloed- en lymfklierkanker en prostaatkanker voldoet het Flevoziekenhuis aan alle minimale voorwaarden voor goede zorg. Het ziekenhuis krijgt daarom opnieuw groene vinkjes in de patiëntenwijzers voor deze vormen van zorg.

drie groene vinkjes prostaat lymf stoma

Stoma Zorgwijzer

De Stoma Zorgwijzer, waar het Flevoziekenhuis sinds 2012 aan meedoet, geeft patiënten inzicht in hoe de stomazorg in een bepaald ziekenhuis georganiseerd is en in hoeverre het ziekenhuis voldoet aan de verwachtingen van de Nederlandse Stomavereniging.

Patiëntenwijzer bloedkanker en lymfklierkanker

De patiëntenwijzer van Hematon helpt patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis op het gebied van bloed- en lymfklierkanker. Zij kunnen kijken of het ziekenhuis bij hun in de buurt biedt wat zij belangrijk vinden.

Patiëntwijzer Prostaatkanker

In de Patiëntenwijzer prostaatkanker kunnen patiënten het aanbod van prostaatkankerzorg in ziekenhuizen bekijken en vergelijken. Zo kunnen zij het ziekenhuis zoeken dat het beste bij hen past. De wijzer geeft een overzicht van de ziekenhuizen met de daarbij horende kwaliteitsinformatie.