Tijdens de Week van de Patiëntveiligheid versterkt het Flevoziekenhuis het bewustzijn van medewerkers en patiënten; beiden kunnen een belangrijke invloed hebben op een veilige behandeling of verblijf in het ziekenhuis. Voor patiënten zijn op alle poliklinieken en afdelingen posters en folders ‘Uw veiligheid tijdens uw behandeling’ beschikbaar en er staan informatieve animaties en berichten op de TV’s. De komende periode krijgen alle opnamepatiënten de genoemde folder als bijlage in het opnamemagazine. De webpagina Uw Veiligheid is geactualiseerd; u vindt hier veel tips om goed voorbereid een afspraak/opname in te gaan.
Voor artsen en medewerkers zijn verschillende workshops en andere inspirerende activiteiten georganiseerd om het veilgheidsbewustzijn te versterken.

veiligheid