Aanstaande zaterdag 25 maart worden belangrijke werkzaamheden verricht aan de ICT-infrastructuur van het Flevoziekenhuis. Dit leidt mogelijk tot korte verstoringen in het netwerk en het tijdelijk niet beschikbaar zijn van systemen.
Voor patiënten betekent dit vooral dat het Flevoziekenhuis zaterdag tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch minder goed bereikbaar is. Op twee momenten is de telefooncentrale in ieder geval korte tijd - maximaal 15 minuten - niet beschikbaar. Dit zal rond 13.00 uur en om ongeveer 15.30 uur het geval zijn.

telefoniste 04

Advies

Kunt u het ziekenhuis niet bereiken, dan adviseren wij u om het bijvoorbeeld een half uur later nog een keer te proberen.
Voor spoedgevallen belt u Spoedpost Almere, 0900 2030203. Dit telefoonnummer is te allen tijde bereikbaar omdat het op een ander netwerk zit.
Bij een levensbedreigende situatie belt u uiteraard ‘112’.