Van 3 juli t/m 29 september 2017 exposeert de Naardense Kijkkunst-schilder Marten Jaarsma (M@rten’s Kijkkunst) in de Binnenstraat van het Flevoziekenhuis. Onder het motto ‘Het essentiële aan kunst is vreugde beleven, aan het schenken van vreugde’ probeert Marten met zijn schilderijen een glimlach op ons gezicht te toveren.

expositie jaarsma 2017

Marten Jaarsma is (technisch) gevormd en (o.a. compositair) ‘gepolijst’ aan de Gooise Academie voor Beeldende Kunsten in Laren, met name door zijn multi-creatieve leermeester John Konijn. Hij beoogt en stimuleert de beschouwer ook eens ‘out-of-the-box’ te leren kijken. Naast aanwijzingen door de titels, legitimeert hij zichzelf bij een aantal werken bovendien door zijn ‘innerlijke roerselen’ middels een tekstje toe te lichten.

M@rten's Kijkkunst

De activiteiten in M@rten’s Kijkkunst betreffen zowel het máken van schilderijen (ook in opdracht), het verkópen, het exposéren als ook het láten exposeren (door amateurs uit voornamelijk de Regio ’t Gooi). Hiertoe coördineert hij de kunstexposities van ‘Galerie Naarderheem’ in het gelijknamige Revalidatiecentrum in Naarden. Deze amateur-kunstenaars wordt zo een platform geboden, om óók eens te kunnen laten zien wat zij (letterlijk en figuurlijk) 'in huis' hebben.

Meer weten?

Neem dan contact op met Marten Jaarsma:
E: marten.jaarsma@hetnet.nl  
I: www.martenjaarsma.nl


Pin It