Dermatologie is op 27 juni als winnaar uitgeroepen tijdens de uitreiking van de Beste Coschapverkiezing van de CoRaad AMC-UvA. Dermatologie wordt geprezen om het laagdrempelige contact met de artsen, de kans om veel patiënten te zien en de positieve sfeer op de poli. Dermatoloog Dave van der Zwaan is er blij mee: “Het blijft een eer om deze waardering van onze coassistenten te krijgen.” Annet Slagt kreeg de eerste prijs als ‘Beste Onderwijsondersteuner’. Zij wordt door de coassistenten geprezen om haar prettige omgang en persoonlijke aandacht. De vakgroepen KNO en Interne geneeskunde waren genomineerd maar vielen dit keer niet in de prijzen.

beste coschap 2017

Elk jaar nominaties en prijzen

Het Flevoziekenhuis doet het elk jaar goed bij de Beste Coschapverkiezingen.  De vakgroep KNO is al zeven keer genomineerd en heeft drie keer gewonnen, de vakgroep Dermatologie is ook al zeven keer genomineerd en won maar liefst zes keer. Ook de vakgroep Interne geneeskunde viel meerdere keren in de prijzen.

Elk jaar lopen rond de 430 AMC/UvA-studenten Geneeskunde hun coschappen in het Flevoziekenhuis. Het ziekenhuis leidt daarnaast voor negen specialismen medisch specialisten op.

 
Pin It