Het Flevoziekenhuis organiseert op zaterdag 30 september een uniek evenement:  ‘Vind je baan in één dag’. Het ziekenhuis organiseert deze dag om op een originele en snelle manier kennis te maken met nieuwe collega’s. Het gaat om collega’s voor diverse functies binnen de zorg. Margret Huisman, manager HR: “Als je je CV opstuurt en aan het gevraagde profiel voldoet, ontvang je een uitnodiging voor deze bijzondere dag. We maken kennis met elkaar tijdens de selectiegesprekken. En wie weet loop je aan het eind van de dag met een arbeidscontract de deur uit.”
 
vind je baan in 1 dag02

Voor wie

Het Flevoziekenhuis heeft onder meer vacatures voor verpleegkundigen op de Spoedeisende hulp, Hartbewaking (CCU), Intensive care en Neonatologie. Op de afdeling OK zijn er vacatures voor OK-assistent Chirurgie en anesthesiemedewerker. Er is ook ruimte voor algemeen verpleegkundigen en gipsverbandmeesters. De sollicitatiedag richt zich specifiek op de werving voor deze functies. Margret Huisman: “Het is dus geen open dag, die organiseren we weer op een ander moment.”

Kijken, ervaren en selecteren

Op de website www.flevoziekenhuis.nl/vindjebaanin1dag staat vermeld om welke functies het precies gaat. Heb je de gevraagde diploma’s? Of wil je de specialistische vervolgopleiding voor een van de functies gaan volgen? Stuur je CV uiterlijk 15 september in via deze website. Je hoort in september of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiedag. Tijdens deze dag spreek je collega’s van HR en de afdeling waar je wilt gaan werken. Huisman: ”Voldoe je aan de functie-eisen voor een van de functies, of wil je een specialistische vervolgopleiding volgen? Kom kijken of het Flevoziekenhuis bij jou past! Doe de capaciteitentest, doorloop het rollenspel, overtuig ons in een selectiegesprek en neem een kijkje op de afdeling. Wil jij verder met ons en wij met jou, dan loop je aan het eind van de dag met een arbeidscontract de deur uit.”

Waarom het Flevoziekenhuis?

Het Flevoziekenhuis in Almere is een groot stadsziekenhuis met regionale functie voor Flevoland en ’t Gooi. ‘Topzorg dichtbij’ voor onze patiënten, daar staan we voor. En dat doen we in nauwe samenwerking met het AMC en de eerste lijn in Almere. Onze collega’s op de Spoedeisende hulp, Intensive care en verpleegafdelingen bieden steeds meer specialistische en complexe zorg. En dankzij de samenwerking met het AMC (‘De Alliantie’) worden AMC-patiënten in het Flevoziekenhuis geopereerd.

Het ziekenhuis is ook opleidingsziekenhuis voor inmiddels negen specialismen. Het aantal opleidingsplaatsen voor specialistische vervolgopleidingen voor verpleegkundigen groeit op gelijke voet mee. Dat geldt ook voor onze interne hbov-opleiding voor mbo-verpleegkundigen. Wie wil blijven leren komt bij ons aan zijn of haar trekken.

Het Flevoziekenhuis is een fijne plek om te werken. Vakmanschap wordt gewaardeerd en er is ruimte om persoonlijk te groeien. We werken professioneel met elkaar samen; veel collega’s kennen elkaar, over de afdelingen heen. Regelmatig roemen medewerkers en artsen in opleiding het laagdrempelige contact. We zijn een ziekenhuis waar mensen met plezier werken. En jij bent als nieuwe collega van harte welkom!

 
 
Pin It