In de week van 27 november verschijnt de nieuwe 'Thuis'. In deze uitgave van onze huis-aan-huiskrant aandacht voor het Wond Expertise Centrum. Vaatchirurg Mare Lensvelt, wondconsulent Joyce van Laar en patiënt de heer Jacobs vertellen over de winst van multidisciplinaire behandeling van complexe wonden. Verder onder meer een portret van intensivist Lita Balashova. Zij vertelt over het belang van goed contact met patiënt en familie over de te maken keuzes en over haar drive voor het vak. Lisa Wobma en Marlies Tol vertellen over hun functies als resp. verpleegkundig specialist mammacare en physician assistent bij Dermatologie. Geen verpleegkundige én geen arts: wat kunnen ze voor u betekenen? MKA-chirurg Olaf Alberga en tandartsassistent Katja Boor komen aan het woord over (het trekken van) verstandskiezen. Hoe eerder hoe beter?

Marjan van der Maas vertelt over haar eerste ervaringen als gastvrouw op de Spoedeisende hulp. Zij kan in alle hectiek van deze afdeling wat rust en aandacht brengen. Onderaan dit artikel doen we een oproep voor nieuwe vrijwilligers voor de Spoedeisende hulp. Hierbij staat per abuis een verkeerd telefoonnummer genoemd. Heeft u belangstelling? Bel dan met Pien van Bueren, coördinator vrijwilligers, op 036 868 9201.

'Thuis' is het huis-aan-huisblad van het Flevoziekenhuis en verschijnt driemaal per jaar in Almere, Lelystad, Zeewolde en het noordelijke deel van 't Gooi.

Uw reactie is welkom via communicatie@flevoziekenhuis.nl.

thuis 201711
Pin It