Woensdag 17 januari van 10.00 – 12.00 uur organiseert de Mammapoli van het Flevoziekenhuis een creatieve workshop voor (ex)borstkankerpatiënten. Het thema van deze workshop is ‘kracht’. De workshop wordt geleid door Wijnanda Heslinga, beeldend counselor en kunstenaar.

borstkanker informatiebijeenkomst

Wijnanda Heslinga heeft zelf ook borstkanker gehad en in dat proces van behandelingen en herstel gemerkt hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan het moeilijke, maar ook om je daarnaast bewust te richten op het goede (soms heel kleine dingen).

In deze creatieve workshop werkt Wijnanda daarom met wat hoop, troost en kracht biedt. Een klein doosje beschilderen/versieren en vullen met een persoonlijk symbooltje dat daaraan herinnert.

In de workshop is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Inschrijven is verplicht en kan telefonisch via 036-868 9688 of per mail via hdrijp@flevoziekenhuis.nl.