Vrijdag vond - alweer voor de 19de keer - het jaarlijkse KinderBeestFeest plaats in dierentuin Artis. Vanaf verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen werden kinderen met ‘speciaal vervoer’ naar de dierentuin gebracht. Onder begeleiding van 150 politiemotoren gingen 350 voertuigen van ambulance, brandweer, defensie, overheid, particuliere diensten, politie, en Rode Kruis de weg op om de kinderen naar ARTIS te brengen voor een onvergetelijke avond. Rond 17:00 uur vertrok een stoet met voertuigen vanaf het Flevoziekenhuis richting Amsterdam. De patiëntjes van het Flevoziekenhuis en DKK genoten met volle teugen. Dank aan alle vrijwilligers en collega's die dit bijzondere feest ieder jaar mogelijk maken! Kijk hier voor een impressie.

kinderbeestfeest 2018

Ruim 1250 kinderen zijn uitgenodigd door ruim 45 ziekenhuizen en instellingen uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Zij mochten ook hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes meenemen. In totaal kwamen er circa 5000 gasten. Alle vrijwilligers die meehelpen aan deze feestavond, doen dit belangeloos en in hun vrije tijd. In totaal zijn zo’n 1500 vrijwilligers in touw geweest om de kinderen en hun gezin een fantastische avond te bezorgen.