Op vrijdag 29 juni 2018 is onze zeer gewaardeerde collega Frans Kurek, orthopedisch chirurg, overleden. Frans - voor velen dokter Kurek – werkte in het Flevoziekenhuis vanaf 1995. Samen met zijn collega Aad Slingerland heeft hij de orthopedie in Almere op de kaart gezet. Frans was voor ons een markante collega, die met veel gevoel voor humor en een tomeloze inzet zorg verleende. Zijn patiënten stelde hij altijd centraal.

kurek web
Frans was zeer loyaal naar zijn collega's. Frans was al geruime tijd ziek. Hij was erg trots op ‘zijn’ Flevoziekenhuis en dankbaar dat hij uiteindelijk deze goede zorg zelf mocht ontvangen. Wij zullen hem ongelofelijk missen en zijn hem zeer erkentelijk voor alles wat hij voor de orthopedie en het Flevoziekenhuis heeft betekend.

We wensen zijn vrouw Corry en zijn 2 kinderen alle sterkte toe.

Vanaf maandag 2 juli is er in het Stiltecentrum van het Flevoziekenhuis (route 86) de gelegenheid een persoonlijk bericht te schrijven in een condoleanceregister.