mc zuiderzee

Veelgestelde vragen en antwoorden

Er worden vragen gesteld door patiënten uit de MC IJsselmeerziekenhuizen over verwijsbrieven, het aanmelden als nieuwe patiënt bij het Flevoziekenhuis en het voortzetten van behandelingen in het Flevoziekenhuis. Lees hier alle veelgestelde vragen en antwoorden.
Patiënten die vragen hebben of een afspraak willen maken, kunnen telefonisch contact opnemen via (036) 868 9704.

Regeling Zilveren Kruis m.b.t. vervoerskosten IJsselmeerziekenhuizen

Tegemoetkoming in vervoerskosten (tot 1-4-2019) voor patiënten die al in behandeling zijn bij MC IJsselmeerziekenhuizen en/of patiënten die wonen in Flevoland en in de Noordoostpolder waarbij de behandeling nu plaatsvindt in een ander ziekenhuis dan in MC IJsselmeerziekenhuizen. De tegemoetkoming geldt ook voor hun bezoekers. Lees meer op de website van zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Informatie voor medewerkers van de MC groep

Er is een speciaal telefoonnummer geopend voor medewerkers van de MC groep die vragen hebben over vacatures: (036) 868 9577.
Een belangrijke randvoorwaarde voor de opvang van patiënten uit Lelystad en omstreken is de inzet van voldoende en gekwalificeerde medewerkers. We zijn daarom met spoed op zoek naar extra zorgpersoneel. Kijk hier voor onze actuele vacatures.