In de week van 26 november verschijnt de nieuwe Thuis. In deze editie aandacht voor de Downpoli. Kinderarts Anne-Marie van Wermeskerken, kinderfysiotherapeut Jolande Schotman en de moeder van Sienna vertellen over hun ervaringen tijdens 10 jaar Downpoli. Ook een portret van kinderarts Martijn Bakker en het verhaal van Iza en Marion over hun vrijwilligerswerk voor kwetsbare ouderen in het ziekenhuis.

In deze Thuis verder aandacht voor de nieuwe mogelijkheden van de afdeling Intensive care. Intensivist Mengalvio Sleeswijk: “Nieuwe beademingsmachines, de bedfiets en nieuwe medicijnen zorgen ervoor dat patiënten zo vlot en fit mogelijk de Intensive care verlaten.” En neuroloog Irene Bronner over de toenemende behandelmogelijkheden bij een beroerte: “Alle patiënten met uitval in de afgelopen 24 uur moeten worden gezien in het dichtstbijzijnde stroke-centrum.”

'Thuis' is het informatiemagazine van het Flevoziekenhuis dat driemaal per jaar huis-aan-huis wordt verspreid in Almere, Lelystad, Zeewolde en het noordelijke deel van 't Gooi.

thuis 2018 11