Voor 2019 heeft het Flevoziekenhuis tot nu toe contractafspraken gemaakt met: VGZ, CZ, Menzis, ASR, DSW en Caresq en alle merken die onder deze verzekeraars vallen. Het Flevoziekenhuis is ook in 2019 voor alle budgetpolissen geselecteerd. Daarnaast zijn we nog in onderhandeling met Zilveren Kruis en Multizorg VRZ. We verwachten op korte termijn ook met deze verzekeraars tot contractafspraken te komen. Hou deze webpagina daarom in de gaten voor actuele informatie.

Voor meer informatie over uw zorgverzekering, kunt u contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar. Als er voor u al een behandeling/operatie gepland staat of te verwachten is, kunt u bij het Verzekerdenpunt langsgaan of contact opnemen met de afdeling Zorgadministratie, via telefoonnummer: (036) 868 88 96. Zij kunnen u informeren over de te verwachten kosten. Wat dit voor uw eigen risico betekent, kunt u navragen bij uw eigen verzekeraar.

zorgverzekeraars