Alle poliklinieken van het Flevoziekenhuis zijn op maandag 24 en maandag 31 december telefonisch bereikbaar tot 16.00 uur i.p.v. 17.00 uur. In de afgelopen jaren is gebleken dat het telefonie-aanbod op die momenten verwaarloosbaar klein is. Vanaf 16 uur krijgen patiënten een bandje te horen met uitleg en waar ze in noodgevallen terechtkunnen.

Op 25 en 26 december (Kerstdagen) en 1 januari 2019 (Nieuwjaarsdag) wordt in het ziekenhuis volgens de zondagsdienst gewerkt. De onderzoeksafdelingen Laboratorium Bloedafname, Radiologie en mijnInfopunt zijn dan gesloten. Op zondag 23 december en zondag 30 december is de afdeling Radiotherapie AMC open van 8.00 tot 16.30 uur om patiënten te kunnen behandelen.

telefoniste 04