Weet jij al wat je wil worden? Ben jij tussen de 14 en 17 jaar en sta je voor je profielkeuze of moet je kiezen voor een vervolgopleiding?

Schrijf je dan via school in voor ons event op 13 maart. Speciaal voor jou organiseert het Flevoziekenhuis ‘Helden in de zorg’, een experience om jou kennis te laten maken met allerlei beroepen in de zorg.

helden in de zorg 2019

Het Flevoziekenhuis vindt het belangrijk om scholieren uit Almere en omgeving een goed beeld te geven van de vele beroepen in het ziekenhuis en je op deze manier te helpen bij het maken van een studie- en beroepskeuze.

Naast rondleidingen over verschillende afdelingen kun je ook deelnemen aan allerlei activiteiten zoals gipsen, sonde inbrengen op oefenpop, röntgenfoto bekijken, patiënt klaarmaken voor OK, prikken op een prikarm, kijkje nemen in de serverruimte, steriel aankleden, vitale functies van een patiënt bepalen en nog veel meer!

Speciaal voor de havo- en vwo-leerlingen met interesse voor de studie Geneeskunde organiseren we 3 masterclasses die je op deze dag alle 3 doorloopt.

Waar en wanneer?

Woensdag 13 maart 2019
8.45 - 14.15 uur, Flevoziekenhuis

Extra informatie

Denk je erover om verpleegkunde te gaan studeren? Wil jij later ook een uitdagende, veelzijdige en gevarieerde baan? Toon karakter en word verpleegkundige. Het beroep van verpleegkundige is veelzijdig, biedt veel variatie en mogelijkheden én vergt verantwoordelijkheid. Maak kennis met onze ‘helden in wit’ op de Helden in Wit-website. Ontmoet verpleegkundigen uit ons ziekenhuis of een van de andere ziekenhuizen in de regio Groot-Amsterdam. Ontdek wat hun werk inhoudt. Deze helden maken het verschil. Jij kunt zelf ervaren wat het is om verpleegkundige te zijn.
Kijk op www.heldeninwit.nl voor meer informatie. Het Flevoziekenhuis is een van de partners van Helden in Wit.

Bekijk het filmpje over de eerste Helden in de Zorg experience van 14 maart 2018.

Bekijk het filmpje over het Flevoziekenhuis