De nieuwe situatie rondom de ziekenhuiszorg in Lelystad brengt ook veranderingen met zich mee voor onze patiënten van het Dialysecentrum, polikliniek Nefrologie en Nierinfopoli in Lelystad en omstreken. Tot nu toe konden patiënten voor bloedprikken en het afgeven van urine terecht in het laboratorium van MC Zuiderzee. Dat is niet meer mogelijk. Onze medewerkers van het laboratorium van het Flevoziekenhuis gaan voortaan zelf de laboratoriumactiviteiten voor onze patiënten in Lelystad uitvoeren. U bent vanaf 30 januari 2019 voor bloedprikken en urine afgeven welkom in de nieuwe prikpost van het Flevoziekenhuis in Lelystad: elke woensdagochtend en vrijdagochtend van 08:00 tot 10:00 uur op onze locatie van het Dialysecentrum te Lelystad, Ziekenhuisweg 100.

N.B. De prikpost in het Dialysecentrum is óók toegankelijk voor patiënten van andere poliklinieken en afdelingen van het Flevoziekenhuis.

priklab