In de week van 18 maart verschijnt de nieuwe Thuis. In deze editie aandacht voor de ziekte van Parkinson. Kees Terlouw vertelt over zijn ervaringen met de ziekte, Parkinsonverpleegkundige Annette Ariaans en neuroloog Jeroen Blankevoort vertellen over de behandeling en begeleiding van Parkinsonpatiënten. In dit nummer ook een portret van anesthesioloog Yusuf Demir.

thuis 201903

In deze Thuis verder aandacht voor de mogelijkheden van de nieuwe MRI. Daphne Ypma: “Patiënten ervaren de ruimte als minder claustrofobisch en waarderen de mogelijkheid tijdens het onderzoek naar beelden te kijken.” Claudia Staats (physician assistant) en Karin Hoogland (vaatdiagnostisch laborant) vertellen over de voordelen voor de patiënt van de ‘one-stop-shop’ voor etalagebenen op de Vaatpoli. Longpatiënt Ben Winter vertelt over zijn eerste ervaringen met de Flevo Behandelcoach app.

'Thuis' is het huis-aan-huisblad van het Flevoziekenhuis en verschijnt driemaal per jaar in Almere, Lelystad, Zeewolde en het noordelijke deel van 't Gooi.
Pin It