In de week van 1 juli verschijnt de nieuwe Thuis, de informatiekrant van het Flevoziekenhuis. In deze editie vraagt fysiotherapeut Jolanda Leij aandacht voor de het belang van bewegen, ook tijdens een opname in het ziekenhuis. Antoon van Woerkom vertelt over zijn ervaringen met fysiotherapie op de Intensive care en tijdens zijn revalidatieproces. In dit nummer ook een portret van tandarts-gnatoloog Robin van Vuren.

thuis juli 2019
In deze Thuis verder aandacht voor de begeleiding van thuisdialysepatiënten met Zorg Messenger. Dialyseverpleegkundige Simone Kruis en dialysepatiënt Ineke Jordans doen hun verhaal. Ook aandacht voor de KittenScanner op Radiologie om kinderen voor te bereiden op een CT- of MRI-scan, de nieuwe app ZwApp voor zwangeren en het keukenteam van het Flevoziekenhuis.

'Thuis' is de informatiekrant van het Flevoziekenhuis en verschijnt driemaal per jaar in Almere, Lelystad, Zeewolde en het noordelijke deel van 't Gooi.