Van 12 tot en met 14 september 2019 vindt de Challenge Almere-Amsterdam plaats. Zowel op de donderdag als de zaterdag is de Meeresteinkade, aan de achterzijde van het Flevoziekenhuis, gedurende een aantal uren niet bereikbaar. Dat betekent dat patiënten en bezoekers van Flevoburen, Merem en de afdeling Fysiotherapie van het Flevoziekenhuis op die momenten beter de hoofdingang van het ziekenhuis kunnen gebruiken. De organisatie zet verkeersregelaars in om het verkeer op de Meeresteinkade in goede banen te leiden. De verkeersregelaars verwijzen mensen die bij de ingang Meeresteinkade moeten zijn door naar de hoofdingang van het ziekenhuis.

De Meeresteinkade is voor alle verkeer afgesloten op:
  • donderdag 12 september van 11.00 – 14.00 uur
  • donderdag 12 september van 16.00 – 19.30 uur
  • zaterdag 14 september van 6.00 – 18.00 uur
N.B. Bovenstaande tijden zijn richttijden. Hou er rekening mee dat er enige speling kan zitten in de afsluiting van de Meeresteinkade.

Extra (reis)tijd naar Flevoziekenhuis
Door de drukte rondom de Challenge dienen patiënten en bezoekers van het Flevoziekenhuis rekening te houden met het feit zijn hun auto verder weg moeten parkeren dan gebruikelijk. U heeft dan meer tijd nodig om van de auto
naar het ziekenhuis te komen. Het is daarom verstandig 10 minuten eerder van huis te vertrekken om zeker op tijd te komen bij uw afspraak!

challenge AA 2019