Het Flevoziekenhuis is op de 29ste positie geëindigd in de jaarlijkse AD Ziekenhuis Top 100. Dat is 5 plekken hoger dan vorig jaar. De AD Ziekenhuis Top 100 verschijnt dit jaar voor de 16de keer. In totaal zijn er 33 criteria meegenomen in het onderzoek. Het onderzoek wordt gebaseerd op een beperkte selectie van gegevens die ziekenhuizen elk jaar aanleveren. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) gebruikt dezelfde gegevens om toezicht te houden op ziekenhuizen.

AD

Het AD besteedt dit jaar veel aandacht aan het behalen van zogenaamde volumenormen bij oncologische operaties. Om een operatie goed te kunnen moet deze vaak genoeg worden uitgevoerd. Het Flevoziekenhuis behaalt in alle gevallen de volumenormen. De volledig resultaten van het onderzoek zijn hier terug te zien.