Afgelopen weken zijn tien poliklinieken en het laboratorium voor bloedafname verhuisd naar de nieuwbouw van het Flevoziekenhuis. Vijf poliklinieken zijn tijdelijk verhuisd naar Polikliniek B, het gebouw naast het ziekenhuis. De eerste omvangrijke verhuizing is hiermee voltooid.

Hoofdgebouw (nieuwbouw)
Centrum BIjzondere Tandheelkunde
Diëtetiek
Fertiliteit
Gipskamer
Gynaecologie/Verloskunde
Interne geneeskunde
MDL(Maag-, darm- en leverziekten)
Kaakchirurgie
KNO (Keel-, neus- en oorheelkunde)
Kindergeneeskunde
Laboratorium voor bloedafname
Orthopedie
Pre-operatief spreekuur
Radiologie
Radiotherapie (tijdelijk gehuisvest bij Fertiliteit)
Urologie

Polikliniek B
Cardiologie
Chirurgie
Dermatologie
Longziekten
Neurologie
Oogheelkunde
Psychologie
Plastische chirurgie
Reumatologie

In beide gebouwen is een inschrijfbalie aanwezig. U kunt hier een ponsplaatje laten maken of wijzigen.

Nieuwe centrale hal
Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de nieuwe centrale hal van het ziekenhuis. De ruime hal wordt ingericht met prettig meubilair en verlichting. Half april gaat apotheek ‘De Brug’ open. Patiënten kunnen hier meteen na hun bezoek aan de specialist hun medicijnen ophalen. Eind juni zijn ook de centrale receptie en het inschrijfbureau in de nieuwe hal te vinden. Winkel en restaurant volgen later dit jaar.

Groter, mooier, completer
Het Flevoziekenhuis breidt uit. En dat is nodig. Het aantal patiënten, bezoekers en medewerkers groeit per dag. Het Flevoziekenhuis heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van bescheiden stadsziekenhuis tot een opleidingsziekenhuis met topklinische voorzieningen. De nieuwbouw van het ziekenhuis is afgerond in 2009. Het ziekenhuis is dan ruim twee keer zo groot.

fz01.gif

Pin It