Vanaf 1 december a.s. is het Flevoziekenhuis ’s nachts alleen toegankelijk via de nieuwe Spoedpost.  De Spoedpost ligt aan de oostkant van het ziekenhuis, naast parkeerterrein Hennepveld. De hoofdingang, aan de voorkant het ziekenhuis, is voortaan tussen 22.00 en 06.30 uur ’s morgens gesloten.

Het Flevoziekenhuis verplaatst de nachtingang om ook ’s nachts de veiligheid en service te waarborgen. De spoedpost is 24 uur per dag geopend en kan daarmee ook nachtingang voor het hele ziekenhuis zijn. Zo is er ’s nachts maar één ingang waarbij receptie en toezicht nodig is.

Nieuwe spoedpost
De nieuwe spoedpost is vanaf 1 december hét loket voor acute zorg voor Almeerders. In de Spoedpost werken de medewerkers van de Huisartsenpost, apotheek De Brug en Spoedeisende hulp samen om patiënten zo snel mogelijk de juiste zorg te bieden. De Spoedpost is een samenwerking van de Zorggroep, Flevoziekenhuis en vrijgevestigde huisartsen. De Spoedpost is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via het bekende nummer 0900 - 203 0 203.

spoedpost