Vanaf 15 december 12 uur heeft het Flevoziekenhuis een nieuw restaurant met terras in de centrale hal. Het nieuwe restaurant is er voor iedereen: patiënten, bezoekers en medewerkers. Met de opening van het restaurant en het nieuwe meubilair wordt de centrale hal van het ziekenhuis steeds meer een gastvrije ontvangstruimte. 

Bezoekers kunnen in het restaurant terecht voor koffie en thee, gebak, een uitgebreid assortiment belegde broodjes, een warme maaltijd en gezonde salade. In de winkel zijn bloemen, cadeautjes, lectuur, wenskaarten en snoep verkrijgbaar. Het restaurant is op maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 uur tot 20.30. In het weekend en op feestdagen van 11.30 tot 20.30 uur. 

Patiënt kan kiezen
Patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen, krijgen hun zelf gekozen warme maaltijd normaal gesproken op hun kamer geserveerd. Als hun gezondheid dat toelaat, kunnen ze de warme maaltijd ook kosteloos gebruiken in het restaurant. Dat kon al in het personeelsrestaurant,dat met de komst van het nieuwe restaurant gesloten is. Het bleek een groot succes. Patiënten komen graag met hun partner of kinderen in het restaurant eten. De eigenaar van het nieuwe restaurant wil deze keuzemogelijkheid blijven aanbieden.

restaurant02
Pin It