Het Flevoziekenhuis biedt alle medewerkers de mogelijkheid om onder werktijd een voet- of hoofdmassage, stoelmassage of ontspanningsmassage te krijgen. Bijzonder is dat alle massages worden gegeven door eigen medewerkers. Zij zijn bevoegd en bekwaam om massages te geven. De massages voor medewerkers passen binnen het zorgconcept Planetree. Planetree stelt de mens - patiënt én medewerker - voorop. In grote lijnen staat het concept voor de beste zorg in een gastvrije omgeving en gezonde organisatie.

Tevreden medewerkers
De ziekenhuismedewerkers zetten zich dag en nacht in voor het verlenen van goede zorg en service aan patiënten en bezoekers. Om de medewerkers een extra steuntje in de rug te geven, kunnen zij voortaan gebruik maken van de massages. Het Flevoziekenhuis streeft hiermee naar een omgeving waar mensen graag werken en patiënten met zorg worden omringd.

massage