Op 10 juni vond in ‘t Spant in Bussum een landelijke EPD-congres plaats, waar onder andere minister Ab Klink sprak over de invoering van het elektronisch patiëntendossier in Nederland. Ook medisch bestuurder Anne-Mieke Omtzigt hield een voordracht en presenteerde MyHealth Online. MyHealth Online is voor het Flevoziekenhuis een manier om invulling te geven aan het EPD.

myhealth

MyHealth Online is een nieuw systeem dat het Flevoziekenhuis samen met PinkRoccade ontwikkelt om via het internet met onze patiënten te communiceren. Met het systeem krijgt de patiënt de regie over de eigen zorg. Door in te loggen op een eigen persoonlijke site kan de patiënt afspraken maken, uitslagen van onderzoeken inzien en op de eigen situatie toegesneden informatie krijgen.