Op 30 juni onthulde bestuursvoorzitter Jeltje Schraverus, in aanwezigheid van tientallen medewerkers en bezoekers, het nieuwe logo van het Flevoziekenhuis. Het logo verbeeldt de nieuwe identiteit van het Flevoziekenhuis. Hierin komen de beste zorg, gastvrijheid, groei, innovatie en samenwerking samen. “Een nieuw gebouw, een nieuwe organisatie, daar hoort een nieuw logo bij. Het laat het nieuwe gezicht van het Flevoziekenhuis zien”, aldus Jeltje Schraverus.

nieuw-logo

Mensgerichte zorg

Het nieuwe logo past bij het mensgerichte zorgconcept Planetree dat het ziekenhuis heeft omarmd. De filosofie van Planetree staat voor uitstekende zorg in een gastvrije en respectvolle omgeving voor patiënten, familie én medewerkers. Schraverus: “Het nieuwe logo biedt ons alle ruimte om deze voor ons zo belangrijke waarden te verbeelden.”

De invoering van het nieuwe logo gebeurt in stappen. Patiënten en bezoekers zullen het komen half jaar het logo steeds vaker tegenkomen. De vlaggen wapperen al.