Informatie over het ziekenhuis, de artsen en eventuele uitlooptijden van de spreekuren en het weer. Dat en meer is sinds vandaag te zien op de wachtkamer-TV’s  in alle ontvangstruimten van het Flevoziekenhuis.

Het ziekenhuis wil patiënten met de wachtkamer-TV’s voorzien van belangrijk nieuws over het ziekenhuis, zoals de legitimatieplicht en nieuwe onderzoeks- en behandelmogelijkheden. Ook de weersvooruitzichten en nieuwsberichten zijn op de TV’s te zien. Alle poliklinieken en afdelingen hebben de mogelijkheid om specifieke informatie te geven over bijvoorbeeld de specialisten, informatieavonden en eventuele uitlooptijden van de spreekuren. Deze informatie wordt komende maanden per polikliniek toegevoegd.

wachtkamertv

Het Flevoziekenhuis heeft de ambitie de bezoekers van het ziekenhuis zo optimaal mogelijk te informeren. Wachtkamer-TV past bij deze ambitie en geeft verder vorm aan de wens een zo gastvrij mogelijk ziekenhuis te zijn, in de filosofie van Planetree. Planetree is het zorgconcept dat het Flevoziekenhuis heeft omarmd, waarbij de beste zorg in een gastvrije en respectvolle omgeving uitgangspunt zijn.

De wachtkamertelevisie wordt geleverd en onderhouden door Mia Media. Het Flevoziekenhuis is het dertiende ziekenhuis in Nederland dat Mia Media voorziet van dit professionele instrument voor patiëntenvoorlichting.
Pin It