De polikliniek chirurgie is op 8 juli verhuisd van de tijdelijke locatie op het Hennepveld, naar het hoofdgebouw van het Flevoziekenhuis. De polikliniek reumatologie volgt op 21 juli. Hiermee is het grootste deel van de poliklinieken weer in het hoofdgebouw van het ziekenhuis te vinden. Patiënten hebben er baat bij. Zij kunnen na het bezoek aan de arts zonodig meteen naar het laboratorium, de gipskamer of radiologie en kunnen gebruik maken van alle voorzieningen zoals het restaurant, apotheek De Brug en het Patiënten Servicepunt.

poli-ortho

Chirurgie
De polikliniek chirurgie verhuist op 8 juli van Polikliniek B op het Hennepveld, terug naar het hoofdgebouw. De poli draait vanaf 13 juli weer volledig op de nieuwe locatie, op de begane grond grenzend aan de centrale hal. De polikliniek zit daardoor weer dichtbij de gipskamer, radiologie en Spoedpost. De poliklinische behandelkamer, waar kleine ingrepen kunnen worden gedaan, blijft voorlopig nog in Poli B. Tijdens de verhuizing blijft de poli beperkt open en is gewoon telefonisch bereikbaar.

Orthopedie
De polikliniek Orthopedie van het Flevoziekenhuis verhuist op 16 juli terug naar de begane grond van het ziekenhuis. Afgelopen anderhalf jaar had de poli een tijdelijke locatie op de eerste verdieping. De poli komt naast de nieuwe poli Chirurgie, en dichtbij de radiologie, gipskamer en Spoedpost. Op 14 en 17 juli is er een spreekuur voor spoedpatiënten. De poli blijft tijdens de verhuizing ’s morgens telefonisch bereikbaar. Vanaf 20 juli is de poli weer normaal geopend.

Reumatologie
De poli reumatologie verhuist op 21 juli terug naar het hoofdgebouw. De poli krijgt op de nieuwe locatie een eigen balie en wachtruimte. Op 22 juli starten de spreekuren in het hoofdgebouw.

Alleen de flebologie, plastische chirurgie en huidtherapie blijven voorlopig – samen met DeKinderkliniek in de tijdelijke locatie, Polikliniek B.