In de centrale hal en op de poli dermatologie zijn informatiezuilen geplaatst. Hierop kunnen patiënten en bezoekers informatie raadplegen. Bijvoorbeeld de plattegrond bekijken, informatie over bezoektijden, openbaar vervoer of parkeren bekijken of digitaal een (vervolg)afspraak maken.

informatiezuil

De zuilen zijn aangeschaft als onderdeel van het project Polikliniek van de Toekomst. De dienstverlening op de zuilen beperkt zich nu tot het opvragen van informatie en met DigiD een afspraak maken. Naarmate de digitale dienstverlening van het ziekenhuis zich verder ontwikkelt worden de gebruiksmogelijkheden van de zuilen verder vergroot.

Eerder deze maand werd in de ontvangstruimtes van de poliklinieken al wachtkamertelevisies in gebruik genomen. Beide projecten passen in de ambitie van het Flevoziekenhuis om de gastvrijheid en informatievoorziening verder te verbeteren.