Het Flevoziekenhuis vervangt de ponsplaatjes door stickers met uw gegevens. Het ziekenhuis kan daarmee nog veiliger werken. De ponsplaatjes worden vanaf 9 november stapsgewijs vervangen. Begin december zullen alle poliklinieken en afdelingen overgestapt zijn op de stickers.

Op de stickers staan dezelfde gegevens als op uw ponsplaatje. U krijgt één sticker op uw afsprakenkaart.U hoeft zelf geen stickers te bewaren. Elke polikliniek of afdeling waar u patiënt bent, print de voor uw behandeling benodigde stickers uit. Zo zijn uw gegevens in goede handen. De stickers worden gebruikt op o.a. aanvraagformulieren voor onderzoeken.

De invoering van de nieuwe patiëntstickers vindt stapsgewijs plaats in november. Het kan daarom zijn dat u op de ene afdeling nog uw ponsplaatje nodig hebt, en op de andere niet meer. Neem daarom uw ponsplaatje daarom mee tot begin december. Wij laten u weten wanneer uw ponsplaatje niet meer nodig is.

Zijn uw persoonlijke gegevens gewijzigd? Meld dit – net als voorheen – bij het inschrijfbureau in de centrale hal van het ziekenhuis. Zo worden uw nieuwe gegevens automatisch verwerkt in de stickers.