Op 7 december jl is het allerlaatste ponsplaatje gemaakt. Vanaf dat moment werken alle afdelingen van het Flevoziekenhuis alleen nog met etiketstickers met patiëntgegevens. Met de invoering van de etiketstickers neemt het ziekenhuis definitief afscheid van het verouderde ponsplaatjessysteem. Op de stickers staan dezelfde gegevens als op uw ponsplaatje. U krijgt één sticker op uw afsprakenkaart. U hoeft zelf geen stickers te bewaren. Elke polikliniek of afdeling waar u patiënt bent, print de voor uw behandeling benodigde stickers uit. Zo zijn uw gegevens in goede handen.

laatste-ponsplaat01

Zijn uw persoonlijke gegevens gewijzigd? Meld dit – net als voorheen – bij het inschrijfbureau in de centrale hal van het ziekenhuis. Zo worden uw nieuwe gegevens automatisch verwerkt in de stickers.