Met een vrolijke stand in de huiskleur oranje en een 4 meter hoge appelboom trok het Flevoziekenhuis de aandacht op de jaarlijkse carrièrebeurs Zorg en Welzijn die op 11 en 12 december plaatvond in de RAI in Amsterdam.

beurs

De nieuwe stand viel goed op door de frisse kleuren en de opvallende appelboom, een knipoog naar het Planetree-concept waarmee het Flevoziekenhuis zich onderscheidt. Er werden appels en andere hebbedingetjes uitgedeeld onder de beursbezoekers. Medewerkers van onder meer de OK, de afdeling Radiologie en Personeel en Organisatie waren van de partij om geïnteresseerde bezoekers van alles te vertellen over werken in het Flevoziekenhuis.

Bezoekers, maar ook collega’s van andere ziekenhuizen reageerden positief op de stand van het Flevoziekenhuis. ‘De stand is heel open en toegankelijk, je raakt gemakkelijk in gesprek. We hebben heel veel namen van belangstellenden genoteerd’, vertelt Joan den Braber, personeelsadviseur en initiatiefnemer van de beurs. Het is voor het eerst dat het Flevoziekenhuis zich zo uitgebreid presenteert op de carrièrebeurs. ‘Door de groei van het ziekenhuis blijven we de komende jaren veel vacatures houden. We gaan dit in 2010 zeker vaker doen’.

De beursstand is onderdeel van een nieuwe arbeidsmarktcampagne. De slogan ‘ik ga voor beter’ staat hierin centraal. Naast de stand is er een speciale brochure met verhalen van collega’s, een nieuwe look van de personeelsadvertenties en een speciale website: www.ikgavoorbeter.nl