Op zondag 4 juli is er naar schatting tussen de 3500 en 4000 euro opgehaald voor de nog aan te leggen kindertuin van de afdeling Kindergeneeskunde.  In de sporthal van Revalidatie Almere, onder leiding van professionele Zumbadocentes van Fit for Free Almere, hebben in totaal 50 dames en een heer zich in het zweet gewerkt om dit tot een succes te maken.

zumba02
Met de net afgeronde verbouwing van het Flevoziekenhuis is een prachtige buitenruimte beschikbaar gekomen, die grenst aan de afdeling Kindergeneeskunde. Het ziekenhuis wil hier graag een kindertuin van maken waar de patiëntjes van de afdeling naar hartelust kunnen spelen. De dansmarathon is één van de plannen om te voorzien in de benodigde financiële middelen.

Het Flevoziekenhuis heeft inmiddels 24.000 euro binnen voor de kindertuin, maar heeft 80.000 euro nodig. Wilt u ons sponsoren of heeft u sponsorideeën? Dan kunt u contact opnemen met Christine de Ruigh van de afdeling Kindergeneeskunde.