KNO-arts Markus Oei van het Flevoziekenhuis is één van de 25 genomineerden voor de Mooi Mens Verkiezing 2010, een initiatief van zorgverzekeraar IZZ. ‘Markus is een bevlogen KNO-arts die de patiënt altijd centraal stelt. Hij zet zich in voor evidence based medicine, een hoge kwaliteit van zorg en het elektronisch patiëntendossier voor KNO. Naast dit alles heeft hij de website www.BetrouwbareBron.nl opgezet’, aldus de jury.

BetrouwbareBron.nl is opgezet om patiënten betrouwbare informatie te geven over ziekte en behandeling, niet gekleurd door commerciële of andere belangen. De site trekt per maand 30 duizend bezoekers.

Markus-Oei

Met de Mooi Mens Verkiezing wil IZZ bijzondere medewerkers in de zorg in het zonnetje zetten. Het gaat om Mooie Mensen die het werk in de zorg nét een tikje beter, leuker of gemakkelijker maken. De verkiezing vindt dit jaar voor de vierde keer plaats.Oei werd geselecteerd uit in totaal 442 aanmeldingen. Uit de 25 genomineerden wordt een winnaar gekozen. Stemmen kan tot 4 november via: http://mooimens.izz.nl/genomineerden.aspx

Pin It