Schouderpoli

Hierin werken wij samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut. Met met behulp van echoapparatuur kunnen wij u in één bezoek een goede diagnose én een behandelplan bieden.

Artrosespreekuur

Aangezien het aantal patiënten met artroseklachten toeneemt, willen wij deze service ook in de avonduren bieden. Daarom houden wij op maandag- en donderdag van 18.00 - 20.00 uur een speciaal artrosespreekuur.

Centrum voor Bewegen

Hierin werken de orthopedisch chirurgen van het Flevoziekenhuis samen met (sport)fysiotherapeuten en sportartsen. U kunt hier na het weekend (op maandagavond) direct terecht voor een snelle diagnose en behandeling van sportblessures. Indien nodig volgt op dinsdagavond een vervolgafspraak bij de orthopeed en kunt u binnen twee weken geopereerd worden. Het Centrum voor Bewegen richt zich op een snelle terugkeer in het arbeidsproces.
Louis Armstrongweg 110
Almere Muziekwijk
Tel.: (036) 30 34 000.

Voetpoli

Hierin werken wij samen met een orthopedisch schoenmaker, die bij het spreekuur aanwezig is.

Traumapoli, in samenwerking met Chirurgie

Dagelijks worden alle foto's van de Spoedpost besproken door een chirurg, orthopeed, traumatoloog en radioloog. Daarnaast is er 1 keer per week een gezamenlijke traumabespreking. De gipskamer is een onmisbare schakel in dit geheel.