Topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis heeft een externe poli geopend in de Poort Kliniek in Almere Poort. Hiermee kunnen we onze patiënten in Almere Poort en de regio ’t Gooi en Amsterdam hoogstaande medisch specialistisch zorg dichterbij huis aanbieden. Omdat we nauw samenwerken met de huisartsen en tandartsen in deze regio, kunt u nog gemakkelijker een afspraak maken met een van de specialisten van het Flevoziekenhuis die aan deze externe poli verbonden zijn.

poortkliniek

Specialismen vertegenwoordigd in Almere Poort

De medisch specialismen Dermatologie en Gynaecologie vindt u in Almere Poort
Als u op het specialisme klikt, kunt u meer informatie vinden over wat dit specialisme precies inhoudt en welke zorg zij levert.

Afspraak maken?

Heeft u van uw (huis)arts een verwijzing gekregen voor een eerste poliklinische afspraak met een van de genoemde medisch specialismen? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken.

Ook als u al onder behandeling bent van de specialisten die in Almere Poort spreekuur houden, kunt u – bij het maken van de afspraak – zelf aangeven of u deze bij voorkeur in Almere Poort laat plaatsvinden.

Dermatologie 036 – 868 8734
Gynaecologie 036 – 868 8700

Heeft u een afspraak gemaakt?

Ter voorbereiding van uw afspraak met uw specialist, adviseren wij de checklist te lezen en uw afspraak voor te bereiden.

Routebeschrijving en parkeren

De externe poli van het Flevoziekenhuis is gevestigd in de Poort Kliniek aan de Beneluxlaan 573-579 in Almere Poort.

Vanaf de snelweg A6 bent u binnen 4 minuten bij de Poort Kliniek.
Lees de routebeschrijving.

routebeschrijving-almere-poort