Ligt een familielid of goede vriend(in) in het ziekenhuis voor meerdere dagen? Dan is het altijd leuk om een extra attentie voor hem of haar te verzorgen. U kunt langsgaan (zie onze bezoektijden), maar u kunt ook via deze website iets leuks of bijzonders voor deze patiënt regelen:

• Bij restaurant Vermaat (bij binnenkomst rechts in de centrale hal) kunt u terecht voor een kop koffie, een lekker broodje of iets warms. U vindt er ook een kleine winkel. Het restaurant is op werkdagen geopend van 8.00 tot 20.30 uur en in het weekend en op feestdagen van 11.30 tot 20.30 uur.

• U kunt een kaartje sturen. U kiest een afbeelding naar wens, schrijft er een berichtje bij. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat de patiënt een print van dit kaartje overhandigd krijgt op bed.

• Als uw familielid of vriend(in) naar de ziekenhuisradio luistert, kunt u een plaatje aanvragen. De Flevo Ziekenomroep is de huisomroep van het Flevoziekenhuis en verzorgt en verzorgt dagelijks 1 of meerdere radioprogramma's.

• Speciaal voor patiënten met borstkanker, hebben twee medewerkers van het Flevoziekenhuis een speciale Embrace omslagdoek ontworpen, die patiëntes kunnen omslaan tijdens hun behandeling of ander ziekenhuisbezoek.

• Op de verpleegafdelingen kunt u met een eigen laptop of smartphone gebruik maken van wifi (Flevofree).

• Met de speciale Flevo Gastvrij app kunt u tv kijken (alleen via het Flevofree wifi-netwerk), radio luisteren, spelletjes spelen, internetten en praktische informatie over het ziekenhuis lezen. De speciale app is te downloaden via de App Store en Google Play om te gebruiken op uw eigen smartphone of tablet.

• Wordt u opgenomen op een van onze verpleegafdelingen, dan kunt u in het ziekenhuis een tablet lenen. Met een geldig legitimatiebewijs kunt u - op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur - terecht bij mijnInfopunt in de centrale hal naast de hoofdingang. Na het invullen en ondertekenen van de bruikleenovereenkomst krijgt u de tablet mee. Op de tablet is de Flevo Gastvrij app voorgeïnstalleerd.