Ligt een familielid of goede vriend(in) in het ziekenhuis voor meerdere dagen? Dan is het altijd leuk om een extra attentie voor hem of haar te verzorgen. U kunt langsgaan (zie onze bezoektijden), maar u kunt ook via deze website iets leuks of bijzonders voor deze patiënt regelen:

• Bij restaurant Vermaat (bij binnenkomst rechts in de centrale hal) kunt u terecht voor een kop koffie, een lekker broodje of iets warms. U vindt er ook een kleine winkel. Het restaurant is op werkdagen geopend van 8.00 tot 20.30 uur en in het weekend en op feestdagen van 11.30 tot 20.30 uur.

• U kunt een kaartje sturen. U kiest een afbeelding naar wens, schrijft er een berichtje bij. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat de patiënt een print van dit kaartje overhandigd krijgt op bed.

• Als uw familielid of vriend(in) naar de ziekenhuisradio luistert, kunt u een plaatje aanvragen. De Flevo Ziekenomroep is de huisomroep van het Flevoziekenhuis en verzorgt en verzorgt dagelijks 1 of meerdere radioprogramma's.

• Speciaal voor patiënten met borstkanker, hebben twee medewerkers van het Flevoziekenhuis een speciale Embrace omslagdoek ontworpen, die patiëntes kunnen omslaan tijdens hun behandeling of ander ziekenhuisbezoek.

• Op de verpleegafdelingen kunt u met een eigen laptop of smartphone gebruik maken van wifi.