Flevo Gastvrij app

Het Flevoziekenhuis heeft een speciale app ontwikkeld voor patiënten. Via de Flevo Gastvrij app, die ook op de leentablets geïnstalleerd is, kunnen patiënten tv kijken (alleen via het Flevofree wifi-netwerk), radio luisteren, spelletjes spelen en surfen op het internet. Daarnaast vinden ze in de app praktische informatie over hun verblijf op de verpleegafdeling. De app Flevo Gastvrij is te downloaden via de App Store en Google Play en zo te gebruiken op een zelf meegebrachte smartphone of tablet.

Tablet lenen

Patiënten op de verpleegafdelingen van het Flevoziekenhuis kunnen een tablet lenen. Voor het lenen van een tablet kan de patiënt op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur terecht bij mijnInfopunt, direct naast de hoofdingang van het ziekenhuis. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en na het invullen en ondertekenen van een bruikleenovereenkomst, krijgt de patiënt de tablet mee.

Beveiliging

Na inleveren bij ontslag van de patiënt wordt de tablet teruggezet naar de fabrieksinstellingen en gereinigd volgens het schoonmaakprotocol. De tablet is daarnaast technisch zo geprogrammeerd dat deze onbruikbaar is buiten de muren van het ziekenhuis.