Flevo-opvang: flexibele en incidentele kinderopvang voor patiënten en bezoekers

Het Flevoziekenhuis biedt in samenwerking met kinderdagverblijf De Regenboog flexibele en incidentele opvang aan voor kinderen (0-4 jaar) van patiënten en bezoekers van het ziekenhuis. De Regenboog is gevestigd in het Flevoziekenhuis en maakt deel uit van Montris kinderopvang.

flevo kinderopvang

Service en gemak

  • Bezoekt u iemand in het ziekenhuis en wilt u even alleen zijn met diegene, of is de nabijheid van een kind te druk?
  • Hebt u een afspraak in een poli in het ziekenhuis waar uw kind niet bij kan zijn, en zoekt u een veilige en leuke plek voor hem of haar?
  • Hebt u regelmatig een dagbehandeling in het ziekenhuis, bijvoorbeeld voor nierdialyse of zwangerschapscontrole, en gunt u uw kind in de tussentijd een prettig speeluurtje?
  • Zoekt u een prettige en veilige plek voor uw kindje als u gaat bevallen van een volgend kleintje?

In al deze gevallen biedt Flevo-opvang u een oplossing! De Regenboog is een professioneel kinderdagverblijf en een vertrouwde partner van het Flevoziekenhuis. Uw kind wordt hier goed opgevangen en doet mee met het ritme van de groep. Hij of zij speelt mee, eet mee, slaapt mee en doet mee aan diverse leuke activiteiten.

Een week van tevoren aanvragen = gegarandeerde plek

Als u de opvang een week (vijf werkdagen) van tevoren aanvraagt, zorgt de Regenboog ervoor dat er gegarandeerd een plek voor uw kind(eren) is. Vraagt u de opvang korter van tevoren aan, dan kunnen zij u een plekje aanbieden op basis van beschikbaarheid, dat wil zeggen dat het van de bezetting van die dag afhangt of het kan of niet.
De Regenboog laat u dat binnen 1 werkdag weten. U kunt natuurlijk ook bellen met de Regenboog om van tevoren na te gaan of er plek is op de door u gewenste dag.
Tot 24 uur van tevoren kunt u afzeggen. Zegt u korter van tevoren af, dan brengt de Regenboog de aangevraagde uren toch in rekening.

Luister ook naar een interview met Joan den Braber (HR-adviseur) op Omroep Flevoland.

Openingstijden en adres

Kinderdagverblijf De Regenboog is geopend op maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 19.00 uur.  Het kinderdagverblijf is het hele jaar open met uitzondering van de nationale feestdagen en jaarlijks 1 of 2 studiedagen.

Het adres is:
Hospitaalweg 1
1315 RA Almere
Telefoon: 036 – 868 99 27