Voorlichting over ziekte en behandeling wordt in de eerste plaats gegeven door uw specialist of verpleegkundige. Toch kan het zijn dat u nog vragen heeft of aanvullende informatie zoekt. U kunt dan terecht bij mijnInfopunt van het Flevoziekenhuis. Samen met u zoeken wij dan een antwoord op uw vragen of verwijzen u gericht door.

flevoziekenhuis-mijninfopunt

Wat bieden we

Mijninfopunt heeft een uitgebreide verzameling voorlichtingsmateriaal en beschikt over adressen van patiëntenverenigingen en andere (zorg)organisaties. Als u een folder wilt hebben over een bepaald onderwerp, een specifieke ziekte of  behandeling vraag het dan gerust aan ons.

Daarnaast kunt u bij ons wachten op een taxi.

Verder kunnen wij u informeren over

Opnameservice

Wanneer u moet worden opgenomen in het Flevoziekenhuis, kunt u zich op het afgesproken tijdstip melden bij mijnInfopunt (direct links bij binnenkomst in de centrale hal van het ziekenhuis, geopend vanaf 6.45 uur). Een medewerker van mijnInfopunt brengt u zonodig naar de verpleegafdeling waar u verwacht wordt. Familieleden mogen natuurlijk meelopen. Als u wilt weten hoe het werkt, bekijk dan dit filmpje:

Suggesties ter verbetering

De organisatie en service van het ziekenhuis kan altijd nog beter. Uw suggesties en ervaringen zijn daarom meer dan welkom. De medewerkers van het infopunt zorgen ervoor dat uw adviezen op de juiste plaats terecht komen.

Voor wie?

MijnInfopunt is er voor iedereen die met het ziekenhuis of de gezondheidszorg te maken heeft:

  • patiënten die opgenomen zijn of worden
  • patiënten die op de polikliniek onder behandeling zijn
  • familie en relaties van patiënten
  • huisartsen, wijkverpleegkundigen en andere zorgverleners
  • medewerkers van het ziekenhuis

Waar vindt u ons?

Het infopunt vindt u direct bij binnenkomst  links naast de hoofdingang van het Flevoziekenhuis

Openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Wij zijn bereikbaar via:

  • telefoon: 036 - 868 85 21. Het kan zijn dat we u op het moment dat u belt niet te woord kunnen staan. U kunt dan uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.
  • e-mail: mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl

 mijninfopunt