De beelden die zijn gemaakt tijdens een radiologisch onderzoek worden digitaal gearchiveerd. U kunt de beelden opvragen als u deze graag zelf wilt hebben of als u ze nodig hebt voor een afspraak of behandeling bijvoorbeeld bij een andere specialist, fysiotherapeut, logopedist of manueel therapeut. De beelden worden op een CD-rom voor u gekopieerd. Op de cd staat ook een programma waarmee u de beelden kunt bekijken. Bij het ophalen van de CD-rom moet u zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs).

U kunt geen beelden opvragen van de polikliniek Mondziekte, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA). Was voorheen Kaakchirurgie. 

Aanvragen kopie

Een aanvraag voor een kopie van uw radiografische beelden kunt u op elk moment van de dag doen via het aanvraagformulier.

Afhalen kopie met geldig legitimatiebewijs

De CD-rom kan niet per post verzonden worden en moet u persoonlijk komen afhalen. Drie werkdagen na uw aanvraag kunt u de CD-rom ophalen bij mijnInfopunt in de centrale hal van het Flevoziekenhuis. MijnInfopunt is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Bij het afhalen moet u zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs).

Iemand anders machtigen

Kunt u de cd niet zelf aanvragen of afhalen. U kunt iemand machtigen om dit voor u te doen. Vul het machtigingsformulier in.

Meer informatie of vragen?

Afdeling Radiologie: 036 - 868 87 43.