De beelden die zijn gemaakt tijdens een radiologisch onderzoek worden digitaal gearchiveerd. U kunt de beelden opvragen als u deze graag zelf wilt hebben of als u ze nodig hebt voor een afspraak of behandeling bijvoorbeeld bij een andere specialist, fysiotherapeut, logopedist of manueel therapeut. De beelden worden op een CD-rom voor u gekopieerd. Op de cd staat ook een programma waarmee u de beelden kunt bekijken. Bij het ophalen van de CD-rom moet u zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs).

U kunt geen beelden opvragen van de polikliniek Kaakchirurgie. 

Aanvragen kopie

Een aanvraag voor een kopie van uw radiografische beelden kunt u op elk moment van de dag doen via het aanvraagformulier.

Afhalen kopie met geldig legitimatiebewijs

De CD-rom kan niet per post verzonden worden en moet u persoonlijk komen afhalen. Drie werkdagen na uw aanvraag kunt u de CD-rom ophalen bij het Verzekerdenpunt in de centrale hal van het Flevoziekenhuis. Het Verzekerdenpunt is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij het afhalen moet u zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs).

Iemand anders machtigen

Kunt u de cd niet zelf aanvragen of afhalen. U kunt iemand machtigen om dit voor u te doen. Vul het machtigingsformulier in.

Meer informatie of vragen?

Afdeling Radiologie: 036 - 868 87 43.