Leesvoor

Een huisarts of medisch specialist kan u verwijzen naar de reumatoloog. U kunt hieronder een afspraak maken. Daarna vult u een vragenformulier in. Het is prettig als u over diverse antwoorden thuis al heeft nagedacht. Dit formulier neemt u ingevuld mee naar de reumatoloog.

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken met de afdeling Reumatologie:


via deze website:


mijnfz

met de telefoon:


alle werkdagen tussen
08.00 - 17.00 uur:
036 - 868 88 06

Het maken van een afspraak verloopt via ons Patiënt Contact Centrum. Bij medische vragen wordt u doorverbonden naar de polikliniek.

Toegangs- en wachttijden

Wij proberen de toegangstijd (eerste afspraak op de polikliniek) en/of de wachttijd (voor een behandeling) zo kort mogelijk te laten zijn. Bij de meeste specialisten kunt u vaak al op korte termijn terecht. Bekijk de toegangstijden en wachttijden van het Flevoziekenhuis. Alleen specialisten en huisartsen kunnen een spoedafspraak voor u maken.

Co-assistenten of arts-assistenten op de polikliniek

Het Flevoziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Het is daarom mogelijk dat u eerst gezien wordt door een co-assistent of arts-assistent.
Indien u praktische of principiële bezwaren heeft om onderzocht te worden door een assistent, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat liefst vooraf en anders direct en duidelijk aan te geven bij de balie. Uw wens wordt uiteraard gerespecteerd.