Voor de behandeling van spataderen kunt u binnen 2 weken terecht bij de Spataderkliniek, die behandelingen biedt volgens de modernste technieken. Tijdens één afspraak heeft u alle gesprekken en onderzoeken inclusief behandelplan.

Indien gewenst kunnen de benodigde elastische kousen u direct worden aangemeten door de huidtherapeuten. Door de directe afstemming tussen dermatoloog en chirurg, garandeert de Spataderkliniek een kwalitatief optimale behandeling.

topzorg
Zorgverzekeraar Menzis heeft het Flevoziekenhuis daarom voor 2011 en 2012 het predikaat Topzorg verleend voor de behandeling van spataderen. De Spataderkliniek voldoet aan de gestelde eisen voor snelle toegang, goede communicatie en informatie en betere zorg.

Menzis en TopZorg

In 2008 begon Menzis met TopZorg. Uitgangspunt: niemand weet zo goed wat bij ingrepen belangrijk is voor de patiënt als de patiënt zelf. Samen met medisch specialisten, medische kwaliteitsinstituten en gespecialiseerde patiëntenverenigingen heeft Menzis daarom de wensen en eisen in kaart gebracht en inmiddels voor tien behandelingen ingekocht.