Vanaf 15 augustus start Paulien Huis in ’t Veld als vaste oogarts bij het Flevoziekenhuis. In een volgende FlevoflitZ voor verwijzers stellen we haar voor. We zijn daarnaast een samenwerking aangegaan met het OLVG, waarbij drie ervaren oogartsen van het OLVG de polikliniek Oogheelkunde de komende tijd ondersteunen. In combinatie met een aantal vaste waarnemers beschikken wij nu voor langere tijd over een goed team van ervaren oogartsen. Hiermee is de continuïteit van een compleet aanbod aan oogheelkundige zorg in Almere gewaarborgd.

oogheelkunde oog

Naast de basis-oogheelkundige zorg, biedt de poli Oogheelkunde alle gangbare specialismen zoals cataract, macula, glaucoom, medische retina, laserbehandelingen en ooglidcorrecties.
De oogartsen worden ondersteund door ons vaste, vertrouwde team van optometristen, orthoptisten en overige medewerkers van de poli.
De verwijsapplicatie ZorgDomein is geheel up-to-date met alle zorgpaden.
De toegangstijd bedraagt op dit moment ongeveer 4 weken.

Toekomst

Uiteraard blijven wij nieuwe oogartsen werven om zo snel mogelijk weer een compleet en vast oogartsenteam te hebben. Het behoud van hoge kwaliteit van zorg blijft daarbij ons uitgangspunt. Wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Pin It