Wilt u iets vertellen over het Flevoziekenhuis? Dan kunt u een bericht plaatsen in ons digitale gastenboek. Dit bericht wordt de eerstvolgende werkdag gepubliceerd.

Het Flevoziekenhuis behoudt zich het recht voor reacties niet te plaatsen of te wijzigen. Bijvoorbeeld wanneer fatsoensregels worden overschreden of als de privacy of belangen van onze patiënten of individuele medewerkers worden geschaad. Heeft u klachten over uw behandeling of suggesties voor het verbeteren van onze dienstverlening? Ga dan naar Klachten en kritiek.

Voeg een bericht toe

Los de som op: 16 plus 9 is

Riena luiten
Ik wilde bij deze even een groot compliment geven aan de gene die mij geopereerd heeft aan een ooglidcorrectie. Ik was heel nerveus en kreeg ook een paniekaanval maar er was zoveel begrip. Heel vriendelijk en goed geholpen. Makkelijk om altijd kritiek te leveren daarom een positief bericht!

dinsdag 30 juli 2019
Jochen Böngler
I was there on the 25.07.2019 as an emergency. I was treated very kind and i left the same day. It was possible for going home by train. All Persons was very kind and explained eyerything to me. So thank you and thanks for the two medics in the ambulance.

zaterdag 27 juli 2019
Maria
Eergisteren met spoed terecht gekomen in Almere vanuit Lelystad, de verpleegkundigen, de artsen, operatieteam en uitslaap team, mijn dank voor het stellen van de diagnose en de zorg. 5% erbij zag ik overal opgeplakt.....logisch toch!

donderdag 25 juli 2019
Rene van der Hauw
Nav van het opvragen van mijn patient gegevens was ik bij de balie van cardiologie. Aangezien de vraag iets complexer bleek te zijn ben ik aldaar gelijk uitstekend en uitgebreid geholpen door de cardioloog Dr Verheul. Nogmaals dank voor deze geweldige hulp !

vrijdag 14 juni 2019
Angelique
Complimenten voor Gerda, verpleegkundige voor dagopname. Infuus aanleggen is bij mij altijd een (groot) probleem, ze dacht geweldig mee, stond open voor ideeen en in alle rust heeft zij bij mij in 1x het infuus geprikt. Top gedaan!!

donderdag 13 juni 2019
 
Powered by Phoca Guestbook