Wilt u iets vertellen over het Flevoziekenhuis? Dan kunt u een bericht plaatsen in ons digitale gastenboek. Dit bericht wordt de eerstvolgende werkdag gepubliceerd.

Het Flevoziekenhuis behoudt zich het recht voor reacties niet te plaatsen of te wijzigen. Bijvoorbeeld wanneer fatsoensregels worden overschreden of als de privacy of belangen van onze patiënten of individuele medewerkers worden geschaad. Heeft u klachten over uw behandeling of suggesties voor het verbeteren van onze dienstverlening? Ga dan naar Klachten en kritiek.

Voeg een bericht toe

Los de som op: 8 plus 19 is

Bianca rugenbrink
Ik ben gister geopereerd en wil de afdeling Chirurgie Dagopname een pluim geven. Echt goed behandeld, super lieve mensen.

Ook de chirurg vd Ven en nog een (ben even zijn naam kwijt :-) en het ok personeel en anesthesisten en voorbereidingskamer en uitslaapkamer een pluim. Echt vrolijk en op mijn gemak!!!

Ben gister 13 dec 2018 geopereerd.


vrijdag 14 december 2018
Saskia
Wat ben ik weer goed verzorgd door de medewerkers van de OK en van de dagopname. Wat fijn om warme lakens te krijgen toen ik het koud had. Mensen die altijd opgewekt zijn, mijn complimenten voor julli allemaal om voor mij te zorgen. Heel erg bedankt. Hartelijke groet Saskia

donderdag 13 december 2018
henk busman
ik ben vandaag geholpen aan een triggerfinger en een koetsierhand, beide aan de rechter hand. Dit was de eerste keer na 30 jaar dat ik geopereerd ben, dus best wel zenuwachtig. Maar dit was onterecht want de verpleegster Sjan van de dagbehandeling stelde mij al enigszins gerust en de narcotiseur ten Haaf heeft mij vreselijk goed begeleid en de chirurg Knottebelt wat een topper. Al met al wil ik iedereen bedanken die mij hebben geholpen en mij op me gemak hebben gesteld, top bedankt.

woensdag 28 november 2018
Naomi
Afdeling Chirurgie/short stay. Zeer onpersoonlijke, onkundige en niet doortastende verpleegkundige. Alles 20x moeten vragen, komen in een dienst soms maar 1x langs. Geen hulp bij mobilisatie, slechte voorlichting.

Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring hebt gehad op de verpleegafdeling. Mag ik u vragen om uw naam en telefoonnummer door te geven via klachten@flevoziekenhuis.nl. Na ontvangst van uw gegevens zal de teamleider van de verpleegafdeling telefonisch contact met u opnemen om uw ervaringen met u te bespreken.

zondag 18 november 2018
Yolande Kaatee Adriaans
Wat een ontzettend fijne, duidelijke en vakkundige chirurg is dr. A. vd Ven. Ik ben ontzettend blij om deze arts getroffen te hebben. Mijn vertrouwen en dankbaarheid is groot.

dinsdag 06 november 2018
 
Powered by Phoca Guestbook