Merem (voorheen De Trappenberg) ziet het als een uitdaging om de organisatie en dienstverlening continu te verbeteren. Zo is de organisatie de afgelopen jaren opnieuw ingericht om efficiënter te kunnen werken en flexibeler op nieuwe medische inzichten en wensen van patiënten te kunnen reageren. Hierbij is en wordt ook gekeken naar hoe de omgeving en gebouwen hier op ingericht kunnen worden.
De locatie in Huizen wordt mede daarom gefaseerd verhuisd naar de Merem-locatie in Hilversum. Vanaf september 2017 wordt daar hard gewerkt aan de nieuwbouw van de Mytylschool met aangrenzend behandelcentrum voor kinderrevalidatie en een verwarmd zwembad. Daarnaast worden verschillende gebouwen op het terrein in Hilversum vernieuwd, zodat Merem ook in de toekomst kwaliteit en continuïteit van zorg kan blijven bieden.

Verhuizing

Dit najaar gaat de medisch specialistische revalidatie (zowel klinisch als poliklinisch) van de locatie Huizen gefaseerd over naar Hilversum (m.u.v. kinderen 0 - 4 jaar, TPG, DCD en Mytylschool, die in het najaar van 2018 overgaan). Hierbij wordt de zorg vanzelfsprekend zo goed mogelijk gecontinueerd. Vanaf dat moment kunnen huisartsen patiënten verwijzen naar de locatie in Hilversum of één van de locaties in Flevoland. Met betrekking tot de behandelingen op deze locaties in Flevoland wijzigt er niets.

Bij vragen of voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Marketingcommunicatie via info@merem.nl of kijkt u op www.merem.nl.
 
 
Pin It