Er zijn twee manieren om een afspraak te maken met de polikliniek verloskunde:


via deze website:


mijnfz

met de telefoon:


alle werkdagen tussen
08.30 en 17.00 uur:
036 - 868 87 00

Het maken van een afspraak verloopt via ons Patiënt Contact Centrum. Bij medische vragen wordt u doorverbonden naar de polikliniek.

mijnZwangerschapskaart online

Tijdens de controleafspraak met uw verloskundige of gynaecoloog bespreekt u allerlei medische onderwerpen. U kunt uw actuele medische gegevens en gespreksonderwerpen 24/7 online nalezen in mijnZwangerschapskaart. Bijkomend voordeel is dat u deze informatie ook kunt laten zien als u onverwachts in een andere stad of bij een andere zorgverlener terecht komt.

Interesse? Meldt u aan via www.mijnflevoziekenhuis.nl.

Toegangs- en wachttijden

Wij proberen de toegangstijd (eerste afspraak op de polikliniek) en/of de wachttijd (voor een behandeling) zo kort mogelijk te laten zijn. Bij de meeste specialisten kunt u vaak al op korte termijn terecht. Bekijk de toegangstijden en wachttijden van het Flevoziekenhuis. Alleen specialisten en huisartsen kunnen een spoedafspraak voor u maken.

Co-assistenten of arts-assistenten op de polikliniek

Het Flevoziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Het is daarom mogelijk dat u eerst gezien wordt door een co-assistent of arts-assistent.
Indien u praktische of principiële bezwaren heeft om onderzocht te worden door een assistent, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat liefst vooraf en anders direct en duidelijk aan te geven bij de balie. Uw wens wordt uiteraard gerespecteerd.