Ben je zwanger en wil je je goed voorbereiden op wat er komen gaat? Bezoek dan zeker onze nieuwe gezamenlijke voorlichtingsavond over de bevalling en nazorg. De Preall partners geven je deze avond praktische informatie over de geboortezorg die je van ons krijgt. Deze gezamenlijke informatieavond vindt plaats op elke eerste maandag van de maand en wordt gegeven door verloskundigen van een van de praktijken, een verloskundige of verpleegkundige van het Flevoziekenhuis en een kraamverzorgster van een van de kraamcentra. Zo hoor je in één avond alles over de zorg rondom de bevalling. Ook je partner is natuurlijk van harte uitgenodigd!

Onderwerpen die aan bod komen:
  • Het normale verloop van een bevalling
  • Bevallen met een medische medicatie
  • Kraamzorg
  • Praktische tips voor de aanstaande ouders
Na de voorlichting is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de zorgverleners en als de situatie het toelaat, kun je alvast een kijkje nemen bij de verloskamers.

Wanneer

Wil je een van de voorlichtingsavonden bezoeken? Wacht niet te lang! Rond de dertigste week van je zwangerschap is het meestal het geschiktste moment om een voorlichtingsavond te bezoeken.
De voorlichting begint om 19.30 en eindigt om 21.30 uur en vindt plaats in het Auditorium van het Flevoziekenhuis (volg route 80, bekijk de route). De zaal is open vanaf 19.15 uur.

De voorlichtingsavonden zijn gratis. Aanmelding is niet verplicht.

De avond wordt verzorgd door Preall: www.preall.nl
Informatiebijeenkomst over de gentle-sectio (geplande keizersnede): 17.45 uur tot 19.00 uur.

Data 2018

• 8 januari