Gynaecoloog

horree

Sinds juli 2014 ben ik werkzaam als gynaecoloog in het Flevoziekenhuis. Ik houd mij vooral bezig met de verloskundige zorg, dat wil zeggen, de zorg rondom de zwangere vrouw. Ook kunt u mij tegenkomen op de polikliniek Gynaecologie voor gynaecologische klachten van verschillende aard.

Ik heb mijn opleiding tot arts gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarbij ik een deel van mijn co-schappen in Curacao heb gedaan, en wetenschappelijk onderzoek in Suriname. Vervolgens heb ik in het Universitair Medisch Centrum Utrecht onderzoek gedaan naar baarmoederslijmvlieskanker, wat resulteerde in een promotie in 2007. Aansluitend ben ik gestart met de opleiding tot gynaecoloog, waarvoor ik tijdens deze opleiding werkzaam was in het Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, het Universitair Medisch Centrum Utrecht (waaronder het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis) en het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.

De patient staat voor mij op nummer 1. Daarom is het fijn om in een leuk, goed samenwerkend team te werken, waarin iedereen goede zorg wil leveren.
Ik vind het prettig om hier aan mee te kunnen werken, en zie er naar uit u te ontmoeten.

Waardeer mij op Zorgkaart Nederland
Waardeer het Flevoziekenhuis op Zorgkaart Nederland