Twitter Flevoziekenhuis

Facebook Flevoziekenhuis

LinkedIn Flevoziekenhuis

Op dit moment werken ongeveer 160 vrijwilligers in het Flevoziekenhuis, die allemaal graag iets voor een ander willen betekenen. Zij zijn belangrijk voor de patiënt en zijn of haar familie. Maar ook voor onze medewerkers, die maar al te goed beseffen dat de vrijwilligers er vooral zijn om hen te helpen en te ondersteunen. Vrijwilligers bieden net die extra zorg en aandacht, waardoor onze medewerkers beter hun zorgtaken verrichten. Zij zorgen voor extra service naast de hoogwaardige professionele zorg, en dàt is wat onze patiënten zo waarderen. Eerlijk gezegd, het Flevoziekenhuis kan niet zonder vrijwilligers.

Vacatures
Als er nieuwe vrijwilligers nodig zijn voor bepaalde taken of afdelingen, plaatsen wij een vacature op deze website. U kunt dan ook rechtstreeks via de website reageren op de vacature.

Taken
Op dit moment vervullen onze vrijwilligers onder meer de volgende taken:


Wat bieden wij vrijwilligers?
Wij bieden u zinvol en belangrijk werk binnen een gemotiveerd team. U kunt er van op aan dat u goed wordt begeleidt. U krijgt een uitgebreid inwerkprogramma aangeboden en ontvangt uiteraard een reiskostenvergoeding.

Informatie
Wilt u meer informatie over het werken als vrijwilliger in het Flevoziekenhuis? Neem dan contact op met mevr. Pien van Bueren, coördinator vrijwilligers Flevoziekenhuis. Telefoon: 036 - 868 9201 of via e-mail: pvbueren@flevoziekenhuis.nl.

Procedure bij vacatures
De coördinator vrijwilligerswerk voert het eerste gesprek met de nieuwe vrijwilligers. In een eventueel tweede gesprek bepaalt zij samen met de leidinggevende van het betreffende team of u de juiste persoon bent voor de functie.